Padelclub Blijdorp
Padel op het bruisende Sportpark Blijdorp

Waarom deze club?

Padelclub Blijdorp wordt de grootste outdoor padelclub van Rotterdam met vier padelbanen. De club is gelegen aan de rand van het Vroesenpark in Rotterdam op Sportpark Blijdorp. De club is goed bereikbaar met zowel fiets als auto vanaf de A13 en A20. Naast Padel is het ook mogelijk om op het park te tennissen, te boksen, is er een gym voor crossfit of personal training en kan je na het sporten genieten van een hapje en drankje in Brasserie Happy Village met een lekker terras.

Waarom in deze regio?

De wijk Blijdorp in Rotterdam, is een prachtige wijk met statige singels, rustige straten en het Vroesenpark. In Blijdorp wonen ongeveer 10.000 inwoners en het heeft een aantrekkingskracht op mensen tussen de 25 en 45 jaar. Gezien de goede bereikbaarheid van het park hebben de padelbanen ook een regio functie voor omliggende wijken in Rotterdam Noord, het centrum en zelfs de stad Delft. Padelclub Blijdorp zal de place to be voor padel in Noord Rotterdam!

Crowdfunding, doe mee!

De planning is om de banen op Padelclub Blijdorp te bouwen in het voorjaar van 2021. Help jij mee om dit te realiseren? Doe mee aan de crowdfunding-campagne en bouw mee aan deze nieuwe club en ontvang een mooi rendement plus speel gratis padel! Bekijk hieronder de verschillende opties.

Bekijk de opties

Meer informatie

Leuk dat je interesse hebt om mee te helpen. Laat gerust jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Waar gebruiken we de financiering voor?

Jouw financiële bijdrage wordt gebruikt voor de investering in kwalitatief goede padelbanen en een waterdoorlatende vorst vrije ondergrond. We kiezen bewust voor het gebruik van duurzame materialen en goede coating zodat de investering lange tijd mee zullen gaan. 

Hoe gaan we te werk?

Zodra je het formulier hebt ingevuld wordt er persoonlijk contact met je opgenomen om eventuele vragen verder toe te lichten. Je ontvangt vervolgens een overeenkomst met jouw gegevens.
De crowdfunding-campagne loopt t/m de einddatum om het doelbedrag te bereiken. Wordt het doelbedrag niet gehaald of is er een andere reden waarom de bouw van de banen niet gerealiseerd kan worden, dan krijg jij jouw bijdrage binnen 10 werkdagen teruggestort.

Initiatiefnemers

In 2016 nam Pim van Zuilekom het initiatief om de eerste padelclub van Rotterdam te openen. De toen nog onbekende sport is inmiddels een groot succes! Pim zet zich in om samen met het team van trainer, vrijwilligers en de "crowd", de sport verder te laten groeien door nieuwe padel locaties op te zetten. Lees meer..

Padelclub Blijdorp
Doelbedrag: 100.000,-
Loopt tot: 31-03-2021