Padelclub Vlaardingen
Ontdek padel bij sportcentrum Polderpoort

Waarom deze club?

Padelclub Vlaardingen wordt binnenkort geopend bij Sportcentrum Polderpoort. Daarmee wordt met drie padelbanen de eerste padelclub van Vlaardingen een feit! Sportcentrum Polderpoort is gelegen in het sportieve natuurgebied de Broekpolder in Vlaardingen. Het park is goed bereikbaar met zowel fiets als auto vanaf de A20 en heeft ruime openingstijden . Naast Padel is het ook mogelijk om te tennissen, te fitnessen, te paintballen en is er een atletiekbaan en een sporthal. Padelclub Vlaardingen maakt ook gebruik van het gezellige en ruime sportcafé met terras met uitzicht op de padelbanen.

Waarom in deze regio?

Vlaardingen is met ongeveer 74.000 inwoners klaar voor de eerst padelbanen in deze mooie gemeente! Het aantal padelbanen in de regio is nog beperkt en daarom wordt het tijd om een Padelclub te starten. Er is gekozen voor de Polderpoort in de Broekpolder omdat je naast het genieten van de natuur er ook veel kan sporten zoals hockey, golf, voetbal en tennis. Padel is hier een mooie aanvulling op. Padelclub Vlaardingen zal de place to be voor padel in Vlaardingen!

Crowdfunding, doe mee!

De planning is om de banen op Padelclub Vlaardingen te bouwen in het najaar van 2021, zodat ze voor aankomend zomer klaar zijn. Help jij mee om dit te realiseren? Doe mee aan de crowdfunding-campagne en bouw mee aan deze nieuwe club en ontvang een mooi rendement plus speel gratis padel! Bekijk hieronder de verschillende opties.
Bekijk de opties
Meer informatie
Leuk dat je interesse hebt om mee te helpen. Laat gerust jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Waar gebruiken we de financiering voor?

Jouw financiële bijdrage wordt gebruikt voor de investering in kwalitatief goede padelbanen en een waterdoorlatende vorst vrije ondergrond. We kiezen bewust voor het gebruik van duurzame materialen en goede coating zodat de investering lange tijd mee zullen gaan. 

Hoe gaan we te werk?

Zodra je het formulier hebt ingevuld wordt er persoonlijk contact met je opgenomen om eventuele vragen verder toe te lichten. Je ontvangt vervolgens een overeenkomst met jouw gegevens.
De crowdfunding-campagne loopt t/m de einddatum om het doelbedrag te bereiken. Wordt het doelbedrag niet gehaald of is er een andere reden waarom de bouw van de banen niet gerealiseerd kan worden, dan krijg jij jouw bijdrage binnen 10 werkdagen teruggestort.

Initiatiefnemers

In 2016 nam Pim van Zuilekom het initiatief om de eerste padelclub van Rotterdam te openen. De toen nog onbekende sport is inmiddels een groot succes! Pim zet zich in om samen met het team van trainer, vrijwilligers en de "crowd", de sport verder te laten groeien door nieuwe padel locaties op te zetten. Lees meer..

Padelclub Vlaardingen
Doelbedrag: 100.000,-
Loopt tot: 30-09-2021