Initiatiefnemers

Padel ontdekt in Spanje

In 2011 vertrok Pim van Zuilekom, na het behalen van zijn studie Bedrijfskunde, naar Valencia om daar een seizoen te gaan hockeyen in het eerste team van Valencia CH. Tijdens dat jaar kwam hij door het opzetten van een sport- reisorganisatie in aanraking met Padel. De interesse was gewekt en na een paar keer spelen was hij verkocht!
In 2015 nam Pim het initiatief om in samenwerking met Victoria in Kralingen padel naar Rotterdam te halen. Na een succesvolle crowdfunding campagne werd in 2016 Padelclub Victoria met drie padelbanen geopend.
Het enthousiasme voor Padel is de afgelopen jaren alleen maar gegroeid en daarom zet Pim zich nu volle bak in om in regio Rotterdam de sport verder te laten groeien door nieuwe padel locaties op te zetten. Help jij mee?

 

Samen padel laten groeien

Om te groeien is ontwikkeling van groot belang. In de eerste plaatst doen we dit door het ontwikkelen van nieuwe banen op nieuwe locaties samen met enthousiaste spelers die mee willen doen aan deze crowdfunding campagne.

Maar ook de ontwikkeling van spelers is van groot belang. Arwin Romeijn is de man die dit als geen ander kan. Hij is zelf een topspeler en zit in de selectie van het Nederlands team. Samen met zijn team zorgt hij voor leuke clinics, uitdagende trainingen en gave activiteiten op de clubs.

Ons doel is om zo veel mogelijk mensen in aanraking te brengen met padel en ze daarna enthousiast te houden!