Padelclub Feyenoord
De eerste indoor locatie van Rotterdam!

Waarom deze club?

Vamos! De eerste padel indoor locatie van Rotterdam gaat binnenkort open met maar liefst 5 banen! Natuurlijk kan padel het hele jaar buiten gespeeld worden, maar bij wat meer regen of wind is een dak boven de baan wel fijn. Door deze 100% speelgarantie zal het ook mogelijk zijn om voor een langere periode een baan op een vast tijdstip te reserveren. Wel zo makkelijk voor het plannen! Doe je dit nu al, dan krijg je een korting en help je mee om de banen snel te realiseren.

Waarom in deze regio?

Waar over een aantal jaar Feyenoord city en misschien wel de nieuwe Kuip 2.0 zal verreizen, komt nu een prachtige indoor padel locatie. De slogan van Feyenoord city luidt: Sterker door Sport en daarom is het gaaf om in samenwerking met de gemeente nu al deze relatief nieuwe sport aan Feyenoord en de stad Rotterdam aan te bieden.

Crowdfunding, doe mee!

Wil je meehelpen aan een snelle realisatie van deze indoor padelclub? Reserveer dan nu alvast voor de aankomende periode een baan op jouw favoriete tijdstip. Zo ben jij zeker van jouw vaste padel moment in de week zonder dat je iedere keer moet reserveren. Of kies voor een lening en speel gratis padel, ontvang een mooie rente en jaarlijkse korting!

Bekijk de opties

Meer informatie

Leuk dat je interesse hebt om mee te helpen. Laat gerust jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Waar gebruiken we de financiering voor?

Jouw financiële bijdrage wordt gebruikt voor de investering in kwalitatief goede padelbanen en een waterdoorlatende vorst vrije ondergrond. We kiezen bewust voor het gebruik van duurzame materialen en goede coating zodat de investering lange tijd mee zullen gaan. 

Hoe gaan we te werk?

Zodra je het formulier hebt ingevuld wordt er persoonlijk contact met je opgenomen om eventuele vragen verder toe te lichten. Je ontvangt vervolgens een overeenkomst met jouw gegevens.
De crowdfunding-campagne loopt t/m de einddatum om het doelbedrag te bereiken. Wordt het doelbedrag niet gehaald of is er een andere reden waarom de bouw van de banen niet gerealiseerd kan worden, dan krijg jij jouw bijdrage binnen 10 werkdagen teruggestort.

Initiatiefnemers

In 2016 nam Pim van Zuilekom het initiatief om de eerste padelclub van Rotterdam te openen. De toen nog onbekende sport is inmiddels een groot succes! Pim zet zich in om samen met het team van trainer, vrijwilligers en de "crowd", de sport verder te laten groeien door nieuwe padel locaties op te zetten. Lees meer..

Padelclub Feyenoord
Doelbedrag: 80.000,-
Loopt tot: 01-11-2020