Padelclub Victoria
De eerste padelclub van Rotterdam!

Waarom deze club?

Padelclub Victoria is de eerste en tot nu toe de enige Padelclub van Rotterdam. De club is ontstaan door een crowdfunding initiatief in 2016. Inmiddels is al bijna 80% van de lening terugbetaald aan de deelnemers van de crowdfunding. Padelclub Victoria is onderdeel van het prachtige sportpark Victoria met onder andere hockey, tennis, squash, fitness, een sporthal, vergaderruimtes en horeca. Van 's ochtends tot 's avonds is er altijd wat te beleven met dit grote sportaanbod!

Waarom in deze regio?

Rotterdam sportstad! Daar mag padel natuurlijk niet ontbreken. Dat was de gedachten van Pim in 2016 toen hij de sport introduceerde bij Victoria in Kralingen. Rotterdam heeft bewezen deze relatief nieuwe sport volledige te omarmen en daarom wordt er nu hard gewerkt aan meer padelbanen in de stad en de regio. Padelclub Victoria zal gaan samenwerken met Padelclub Blijdorp, Feyenoord en Vlaardingen om zo'n optimaal aanbod te creƫren voor de padelspelers.

Crowdfunding, doe mee!

Op dit moment is het niet mogelijk om te investeren in Padelbanen op Victoria. Wellicht dat er in de toekomst nog banen bijkomen, hou daarom deze pagina wel goed in de gaten of laat gerust jouw gegevens achter en ontvang als eerste meer informatie.

Meer informatie

Op dit moment is er geen crowdfunding-campagne actief bij Padelclub Victoria. Wellicht dat er in de toekomst nog uitbreidingsmogelijkheden komen. Wil je op de hoogte blijven? Laat dan gerust jouw gegevens achter en ontvang als eerste meer informatie.